SIAPA SAYA?

PROFIL: ROHAYATI HUSSIN

Assalamualaikum. Salam perkenalan.

Saya adalah seorang Pensyarah Undang-Undang di Universiti Tempatan. Mempunyai pengalaman mengajar dalam subjek undang-undang selama 11 tahun. Selain tugasan hakiki mengajar saya minat mengkaji tentang emas.

Disebabkan minat yang mendalam tentang emas saya mula menyimpan dan mengkaji emas bermula pada tahun 2011. Sejak dari tahun 2011 saya mula menyimpan emas daripada pelbagai syarikat antaranya Hana Gold, Kijang Emas Maybank, Kuwait Finance House, Pamp Gold UOB, Amethyst Gold dan Emas Bank Muamalat.

Tahun demi tahun saya juga mengkaji tentang emas Public Gold.Hanya pada bulan 5 tahun 2020 saya baru tergerak hati untuk mula menyimpan emas bersama Public Gold untuk menyelamatkan duit moratorium saya habis dibelanja.Lebih baik saya selamatkan dengan menukarkan kepada emas. Saya terlibat dengan Public Gold secara serius setelah mendaftarkan diri sebagai Authorised Dealer Public Gold (kod PG00224732). Saya sedia berkongsi ilmu tentang emas bersama masyarakat In sha Allah.

Masih ramai di kalangan masyarakat yang gagal mempunyai simpanan/ kebocoran simpanan. Emas adalah cara terbaik untuk membantu masyarakat membuat simpanan.

Misi saya adalah untuk berkongsi ilmu tentang emas dan memupuk tabiat masyarakat untuk menyimpan melalui medium emas. Dengan adanya ilmu tentang emas lebih ramai masyarakat yang celik emas.

Pesan Mentor Emas saya:

Pengalaman & kebaikan simpan emas jangan disimpan sorang-sorang.Kongsilah dengan orang lain agar mereka dapat manfaatnya. Selamatkan mereka daripada terus kebocoran wang.

Baiklah.Saya ingat pesanan mentor ini sampai bila-bila dan akan terus berkongsi tentang manfaat emas tanpa jemu.

(Mohd Zulkfili Shafie, 2020)

Bagi pembaca yang ingin memulakan simpanan emas di Public Gold, boleh Whatsapp saya di +60115554282 (Rohayati Hussin). Bagi yang masih belum pasti cara mana yang sesuai untuk simpan emas boleh juga hubungi saya di nombor tersebut untuk mendapatkan bimbingan peribadi secara percuma.

https://www.tiktok.com/@hayati270483?lang=en

Hits: 152

Direct Your Visitors to a Clear Action at the Bottom of the Page

>