SERVIS SAYA

INTRODUCER EMAS ANDA

Pembimbing Emas Anda

Sometimes ada soalan bertanya “perlu ke ada introducer” atau “kenapa perlu introducer” di Public Gold ni di saat pertama kali kita ingin membeli emasnya?

Apa fungsi Introducer?

Apabila sesorang prospek nak beli emas di Public Gold walaupun pergi sendiri ke cawangan PG sekalipun, akan ditanya.”Siapa introducer tuan/puan?”.

Jadi, apa yang penting sangat introducer ni? Siapakah beliau itu? Jawapannya:

1.Orang yang bantu perkenalkan korang dengan emas Public Gold .Tak kisah la sama ada korang cari dia atau dia cari korang baik offline or online. Yang penting korang tanya, dia jawab. Lagi bagus dia explain sampai lebam. Makna paham la tu.

2. Orang yang akan bantu urusan pembelian korang from A to Z. .Biasa newbie ni dia blur blur itik sikit. Camna nak order, camna nak bayar, camna nak collect, camna nak post and so on. So introducer akan guide sampai korang pandai la buat sendiri untuk next purchase.

3. Orang yang akan bantu uruskan penjualan emas korang..Yang ni pun untuk orang yang 1st time la nak menjual. Camna nak buat buyback, di mana nak jual, timing dah kena ke belum nak jual tu, duit masuk bila and so on. Nak gadai pun boleh refer introducer sebab biasanya mereka berpengalaman bab ni.

4. Orang yang akan bantu find the solution bila ada soalan dan masalah berbangkit..Yang ni memang akan banyak bantu mudahkan kerja korang sebab introducer yang expert dia cekap dah selok belok bab teknikal dan sistem PG. Dan biasa staff dah kenal lama. So any probs with one call (time PKP kena bersabar kejap) boleh setel. Tak perlu korang nak pening kepala nak call sana sini dah.

5. Orang yang akan curahkan segala ilmu emas dan bab pelaburan yang dia ada. .Bertuah la kalau korang dapat introducer yang dah lama involve dalam bidang ni. Boleh jadikan nasihat dan bimbingan beliau sebagai panduan. Tanya la anytime insyaAllah dia mampu jawap dengan izinNya..

Jadi ringkasnya, Introducer tu adalah guru merangkap pemudahcara korang dalam bab emas ni. .Tak kisah la dia asal mana dok tang mana sekalipun itu bukan halangan nak bimbing dan bantu. Sekarang zaman wasap dan telegram.

Gunakan jer teknologi tu. Tak perlu susah payah nak jumpa lepak kedai mamak..Btw Public Gold bukan syarikat MLM yang upline nak kena lukis benda bulat bulat ada pairing bagai tu hehehe. Tak kisahlah korang nak beli 1 kilo atau pun 1 gram ajer, guna fon pun boleh. .Public Gold cuma syarikat emas yang berjual beli emas. Means, korang beli emas dapat emas. Korang jual emas dapat duit.

As simple as that..So itulah fungsi introducer bagi yang tak tahu

Hits: 98

Direct Your Visitors to a Clear Action at the Bottom of the Page

>