Rohayati Hussin


Motivasi Kewangan dan Pelaburan Emas

DI MANA POSISI ANDA TERLIBAT DENGAN EMAS?

By ROHAYATI HUSSIN

November 25, 2020


Di mana Posisi Anda Melibatkan Diri Dengan EMAS?

Sahabat-sahabat yang terlibat dengan emas ni tahu ke posisi masing-masing? Ok mai saya nak cerita sikit.Untuk kekal konsisten dengan emas sahabat-sahabat kena tahu di mana anda memposisikan diri anda..Okay.

Orang macam ni dia beli untuk simpan jangka masa panjang untuk capai matlamat.Dia fokus untuk tambah GRAM.Dia konsisten beli dan tak kisah harga naik atau turun dia beli ja.

Orang macam ni dia beli emas untuk jual apabila harga naik.Emas jadi alat untuk dia dapatkan RM sahaja.Kalau harga emas jatuh dia beli lagi.Orang macam dia tak boleh sayang untuk jual.Kena ada modal besar.

Orang macam ni dia beli emas secara konsisten untuk simpan.Dia juga pilih jadi Dealer mana-mana syarikat emas.Dia posisikan diri dia sebagai pelabur atau penyimpan.Sambil-sambil simpan dia buat bisnes.Okay..Faham ke??🤗Begitulah..Moga bermanfaat.

Hits: 68

ROHAYATI HUSSIN

About the author

Assalamualaikum. Salam perkenalan. Saya adalah Authorised Dealer Public Gold (kod PG00224732) dan pembimbing emas anda. Saya aktif berkongsi tentang simpanan dan pelaburan emas dalam media sosial (Facebook, Twitter, Instagram dan Telegram). Impian saya agar lebih ramai masyarakat celik emas dan dapat membuat simpanan dengan emas. "JOM JADIKAN EMAS SEBAGAI FORGOTTEN SAVING"

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>